Experience

 • Säljare

  at Face2Face AB

  August 2019 - October 2019

  Stockholm

  Heltid, 2 månader, Jag arbetar på Face2Face som eventsäljare av välgörenhet, Flick- och Barnfadderskap för organisationen Plan. Här har jag fått en grundlig säljutbildning och får daglig feedback för att hela tiden förbättra mina säljkompetenser. Vi jobbar oftast i köpcenter eller utanför matbutiker som har gett mig erfarenhet av att snabbt anpassa mitt erbjudande till olika människor. Redan första veckan nådde jag försäljning som en senior säljare och efter tre veckor har jag blivit teamleader trainee.

 • Cafebiträde

  at Storstugan Hellasgården AB

  May 2018 - August 2019

  Stockholm

  Extrajobb, 1 år. Under min tid på Storstugan har jag varierat mellan att vara servitör, diskplockare och matansvaring och stått i kassan. Denna variation av uppgifter har varit väldigt lärorikt, jag har lärt mig allt ifrån hur kassan fungerar till hur man ska hantera kunder och framför allt att samarbeta, då restaurangen konstant är fylld av gäster och det är ett högt tempo.

 • Telefonförsäljare

  at Consector AB

  June 2018 - August 2018

  Stockholm

  Deltid, 3 månader. Mina uppgifter på Consector vara att ringa runt till potentiella kunder och fråga om de har privat lån. Hade de lån så erbjöd jag att undersöka om de kunde få förbättrad ränta, eller om de var intresserade av ett nytt lån eller slå ihop befintliga lån. Här var min retoriska förmåga och säljteknik viktig.

Education

 • Naturvetenskap

  at Östra real

  2016 - 2019 (3 years) Stockholm

Hives