Experience

 • Vd assistent/Kontorsansvarig

  at Eastnine

  April 2019 - September 2019

  Stockholm

  Assisterade Vd med sedvanliga administrativa uppgifter såsom mötesbokning, kalenderhantering, generell korrespondens samt reseräkningar. Jag var även involverad i en kontorsflytt utav företaget där jag var kontaktperson för arkitektfirma, leverantörer och distributörer. Jag arbetade med det administrativa inför årsstämma samt delårsrapporter.

 • Team assistent

  at EQT

  November 2018 - March 2019

  Stockholm

  Huvudsakligen assistent till de Associates på avdelningen Equity. Arbetsuppgifter inkluderade att boka möten, resor, bevaka kalendrar samt att hantera reseräkningar. Jag var även projektassistent i ett strategiprojekt för EQT. Detta inkluderade att assistera projektgruppen där ett antal Associates, Directors, Partners och Vd utgjorde teamet.

 • Projekt ledare/Vd assistent

  at Handelshögskolan

  March 2012 - April 2017

  Stockholm

  - Business Relationship manager, Externa Relationer Ansvarig för försäljningsprocesser, etablering av relationer med nya kunder samt upprätthållande av goda relationer med befintliga. Stärka samarbetet mellan olika avdelningar internt och leta efter områden att förbättra. Föra fram idéer till nya projekt för divisionen och skolan. - Projektledare, Externa Relationer Ansvarig för skolans mentorprogram både i Stockholm och London. Projektledare för ”Skills Courses” för studenter som hölls i samarbete med externa företag som Bain & Co, Boston Consulting Group, KPMG samt SelfLeaders. - Junior affärs analytiker Assisterade affärsansvariga i deras arbete att utveckla kurser inom hållbarhet. Bevakade marknaden när det gällde möjligheter att skapa nya projekt för organisationen. - Vd assistent Assisterade Vd med daglig korrespondens. Förberedde material för ledningsgruppen och styrelsen. Organiserade internationella besök och bokade resor.

 • Översättare/assistent

  at Sydkoreas ambassad

  June 2006 - April 2007

  Stockholm

 • Juristassistent

  at DLA Nordic

  March 2006 - May 2006

  Stockholm

Education

 • Religion i fred & konflikt, Master

  at Uppsala Universitet

  2018 - 2019 (1 year)

 • European intellectual property law, Master

  at Stockholms universitet

  2012 - 2013 (1 year) Stockholm

 • Bachelor degree in Law, LLB

  at Brunel University

  2001 - 2005 (4 years) London

Hives