Experience

 • Account Executive

  at Awin

  September 2019 - at Present

  Stockholm

  Awin är ett Affiliate Marketing nätverk som ger annonsörer och publicister möjlighet att växa online. Awin har just nu 200 000 aktiva publicister världen över. Jag arbetar med bland annat kunder som Eton, Sova, Newport, Soffadirekt, Reforma med flera. Som Account Executive på Awin arbetar jag aktivt med Account Management för små och medelstora kunder. Mina arbetsuppgifter är främst att ge daglig service och support för mina kunder vilket inkluderar teknisk support, kampanjplanering, ge anpassade idéer på olika partnerskap för kunden etc. I rollen som Account Executive ingår det även att försöka identifiera nya potentiella kunder till teamet.

 • Retail Sales Associate

  at Baron Bags

  August 2018 - August 2019

  Stockholm

  Butikssäljare på Baron Bags butik i Stockholm. Som säljare hos Baron är uppgifterna olika, allt från sociala medier hantering till lagerarbete men framförallt är den viktigaste uppgiften att sälja portföljer och weekendbags till nöjda kunder. Säljarbetet utgick alltid efter dagliga uppsatta sälj mål.

 • Marketing Internship

  at Synsam Group

  January 2019 - May 2019

  Stockholm

  Slutpraktik på Synsam Groups huvudkontor. Arbetsuppgifterna var i huvudsak övergripande ansvar av Ai Eyewears sociala medier konton, content skapande, arbete i CMS systemet, hantering av hemsidan via HTML, grundläggande PR-arbete samt eventplanering. En stor del av arbetet var även att skapa nya samarbeten till sociala medier i form av att identifiera, kontakta och förhandla med rätt typ av Influensers.

 • PR Internship

  at Patriksson Group

  January 2018 - May 2018

  Stockholm

  Praktik hos Patriksson Communication under vårterminen 2018. Mina ansvarsområden var i huvudsak mediabevakning, deltagande i kundmöten, deltagande i utvecklingen av PR-planer, inklusive deltagande och arbete vid evenemang som mässor, presskonferenser med mera.

Education

 • Marketing Automation

  at Medieinstitutet

  2017 - 2019 (2 years) Stockholm

 • Marketing

  at Berghs School of Communication

  2017 - 2017 (1 year) Stockholm

 • Ekonomiprogrammet

  at Thoren Business School

  2012 - 2015 (3 years) Västmanlands Län

Hives