Tiina Holli in Tiina Hölli : just realized ..., Independent Fine Art Professionals Independent Fine Art Professional • Independent Jul 10, 2017 · 4 min read · +100

- just realized ... - 33 -

| Tiina Hölli Suomen Kuvataiteen päivänä 10.7.2017 |

- just realized ... - 33 -
#100 Kutsu - Invitation, 2004 from series  " 4 x 28 = 107 ", 2002 - [ ongoing ]
acrylic on frozen pizza cardboard box mounted on 1 cm thick MDF-board, 24 x 24 x 1 cm | art & photo © 2004 Tiina Hölli

This painting is for sale in TAIKO (shipping only in Finland for the moment )
Quality prints and posters size 76 x 76 cm / 30 x 30 inch available in Fine Art America and in SAATCHI Art.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

‘Finland 100 Years’ -

Finland’s big year 2017

Finland became an independent state on 6 December 1917.

Participating in the happenings celebrating the centenary of Finland’s independence in 2017, I accepted the campaign challenge to join other visual artist colleagues and post about my own visual art today, in order to make the 10th of July become an official flag day in Finland as the Day of Visual Arts.

Here are my ponderings - in Finnish, of course : ) - and a short summary in comment # 1

Read more about the independence celebrations in 2017 : http://suomifinland100.fi/info

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

SUOMI 100 -JUHLAVUOSI

Kuvataiteen päivä 10.7


" SUOMI 100 -JUHLAVUONNA LIPUTETAAN
SUOMEN KUVATAITEEN PÄIVÄNÄ 10.7.2017

Sisäministeriö suosittelee liputtamaan taidemaalari Helene Schjerfbeckin ja Suomen kuvataiteen kunniaksi 10. heinäkuuta. Liputuspäivä on Schjerfbeckin syntymäpäivä ja Kuvataiteen päivä.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto lähettää liputushaasteen kaikille ympäri Suomea osallistumaan Suomen kuvataiteen päivän liputukseen 10.7. Tarkoitus on aktivoida erityisesti taidekentän toimijoita nostamaan lippu salkoon, jotta kuvataiteen liputuspäivä saadaan vakiintuneeksi liputuspäiväksi kalenteriin.

Liputushaasteeseen voi vastata myös liputtamalla kuvataiteen puolesta Facebookissa, Instagramissa ja muilla sosiaalisen median kanavilla lähettämällä liputuskuvia – ateljeesta työn ohesta, näyttelystä tai muusta kuvataiteen tapahtumasta jne. käyttämällä tunnusta #suomenkuvataiteenpäivä "

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton kirjeestä 19.6.2017


Suomalaisena kuvataiteilijana ja Suomen Kuvataiteen Puolesta - Pro Arte Vivre ! vastaan Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitolta tulleeseen SUOMI 100 -JUHLAVUODEN liputushaasteeseen  ja postaan Kuvataiteen päivänä 10.7.2017 oman liputuskuvani A I R  B O R N E -blogissani, tunnuksella @tiina.holli.art Facebookissa omalla Tiina Hölli -aikajanallani ja Tiina Hölli Art -aikajanalla, postaan beBeessä - just realized ... - blogissani ja jaan kuvan LinkedIn -kuulumisten virrassa.

Vietän siis Kuvataiteen päivää työn merkeissä kirjoittelemalla netissä ja vielä sitä kaikkein tyypillisintä nälkä(isen)taiteilijan leipätekstiä eli amatöörimäisen kömpelösti tapahtuma-infoksi naamioitua omien teosteni markkinointivirittely-kamaa. Mikä on tietty Suomessa vielä tuplasti vaikeampaa kun vallassa olevien jenkkioppien mukainen itsevarma buustaus on niin räikeästi ristiriidassa suomalaisen ei ny tehrä tästä numeroon kanssa. Öhm. Korjaan : Vietän siis Kuvataiteen päivää PALKATTOMAN työn merkeissä TUOTTAMALLA KORVAUKSETONTA SISÄLTÖÄ forumeihin, joita me ILMAISEKSI luemme. Sillä lailla. Noniin. Korjaavana toimenpiteenä ehdotan kaikille lukijoilleni eli juuri Sinulle vaihtoehtoista lähestymistapaa tämän blogikirjoitukseni lopussa.  [ Vau. Ja teoksen nimi on # 100 Kutsu ! Tiina se sitten aina osaa vetää asiat yhteen ! Liputusta ! ]

Alkuperäinen teos on myytävänä hintaan 1000 € : TAIKO

Mutta hei, idea ! Joudun aina maksamaan kolmasosan TAIKOssa tai muuallakin myytävinä olevien teoksien tai teosteni reproduktioiden hinnasta välittäjille + ihan itse tekemään ne teokset ensin + varastoimaan teokset + näköjään hoitamaan kaiken markkinoinnin kuitenkin itse ( mm. kaikkien nettikauppojen profiilista ei ole luvallista liittää edes linkkiä taiteilijan omalle TYÖsivulle ettei vain asiakas harhaudu väärille sivustoille ja sitten nettikaupasta itketään tietokirjeillä että asiakkaat ottavat HEIHIN yhteyttä ja pyytävät HEILTÄ lisätietoa taiteilijasta, ettekö voisi taiteilijat ladata profiiliinne koko cvtä ja more info more info - öh ? haloo ) + pakkaamaan ja maksamaan teosten pakkauskulut itse -

( siis ihan oikeesti : jos ostatte teoksen nettikaupasta, sen kuitenkin teille postipakettiin pakkaa taiteilija itse, joten hintaan kyllä sisältyy silloinkin jonkinlainen epäsuora kosketus itse taiteilijaan ! ( = ajatella se veteli teipit tähän pahviin ihan ite ) ja on täysin luvallista ja mahdollista ottaa yhteyttä ostoksen jälkeen taiteilijaan kertoen ostaneensa teoksen, ja saada teoksesta mielenkiintoista lisätietoa suoraan tekijältä ! Tehdä lisää ostoksia suoraan taiteilijalta ja kenties jopa pikkuhiljaa ystävystyä taiteilijaihmisen kanssa ? ahaa - tätä ette olleet tulleet ajatelleeksi ! noniin ! aina oppii uutta ]

- , niin mitä jos tulisitte työhuoneelle katsomaan muitakin vaihtoehtoja ja ostaisitte usean sadan teoksen maalauskokoelmastani " 4 x 28 = 107 ", 2002 - 2017 [ on-going ] jopa täysin ikinä never ever ei ikinä koskaan yleisön näkemiä teoksia suoraan taiteilijalta samaan hintaan ? Värejä löytyy ja valinnanvaraa on. Hintahaitari 200 - 1000 - > € riippuen monesta tekijästä. Hintaan sisältyy tällöin vuorovaikutus ajoittain seonneelta vaikuttavan, aina kummallisen mutta periaatteessa harmittoman tasapainoisen tyypin kanssa (viittaan taiteilijaan itse). Tai entäs kehystetty isokokoinen painotuote Ameriikasta muutamalla satasella ? No se nyt ainakin olisi kylävieraita puhuttava sisustuselementillinen ja online-art-internetpohjainen globalistinen epä-ekoloogistinen valinta ?

Teoksesta # 100 Kutsu on myynnissä useita erilaisia painotuotteita. Jos haluatte teoksesta suihkuverhon tai tyynyliinan, viestiä vaan minulle niin lisään ne Fine Art American tuotevalikoimaan. Se on todellakin näin helppoa ! Eikä ole kallistakaan. Nyt en ole vielä lähtenyt ihan sille tielle. Mutta meikkipussi ja kännykkäkotelo on jo saatavilla. Sinne vaan tutkimaan tuotevalikoimaani.

Päätuotteeni kuitenkin ovat kehyksineen noin metriset suurennokset neliösarjan maalauksistani, kuten myös tästä loistavasta maalauksesta. Fine Art Americassa ja Saatchi Artissa on ihan todella edullisesti eli parilla satasella saatavilla mm. kiilapuille pingotettu ja kehystetty versio koko 76 x 76 cm / 30 x 30 inch, jonka eräästä versiosta kerrotaan Fine Art Americassa näin :

" The image gets printed onto one of our premium canvases and then stretched on a wooden frame of 1.5" x 1.5" stretcher bars (gallery wrap) or 5/8" x 5/8" stretcher bars (museum wrap). Your canvas print will be delivered to you "ready to hang" with pre-attached hanging wire, mounting hooks, and nails. "

Fine Art America
SAATCHI Art

Tässä blogipostauksessa onkin siis paketissa sekä taattua kotimaista originaalityötä (myynnissä on on on on ihan oikeesti vaikkakin virtuaalisti minun oikein erittäin edullinen originaali maalaukseni kun vertaa originaalin hintaa siitä saatavilla olevien printtien hintoihin hyvänen aika ja kaupan päälle tämä ihan itse kirjoitettu mielipideosasto-tasoinen postaus tänään kun olen myönnetään vähän löysällä tuulella) että Villin Lännen eksotiikkaa, hurmaavaa kansainvälisyyttä ja muuta ihantositosi menevää meininkiä ( ? ) näin Suomen 100-vuotisjuhlavuonna ja Kuvataiteen päivänä, jolloin meitä suomalaisia kuvataiteilijoita epäilemättä taas kerran kaikissa juhlapuheissa ollaan työntämässä pois pois pois kotimaasta ja kansainvälistymään ah niin paljon vihreämmille laitumille ! Tiedättekin varmaan miksi.

Viisasteluista puheenollen, kun kuvataiteilijoista ja heidän tukemisestaan on tänään tässä puhe. En tiedä mikseivät vanhat viisaudet vihreämmästä ruohosta aidan takana, sinisilmäisyydestä, keltakorvaisuudesta, merta edemmäs kalaan lähtemisestä, niin ja vanhan vaihtamisesta parempaan äkkiä pädekään erään jo lähtökohtaisesti kansainvälisimman ilmiön ja universaaleista universaaleimman ihmistoiminnon eli taiteen tapauksessa.

Turha varmaan lisätä, kun en ole aivan puolueeton tarkkailija tässä, että mielestäni taiteen tekijöitä ei tueta tarpeeksi. Olen kerännyt aineistoa aiheeseen liittyvään blogipostaukseen, mutta jo pelkästä linkkilistasta saisi yhden kokoillan elokuvan. Joten seuraavassa ehdotan ihan lyhyesti jotain konkreettista tänään.

Perusteluina mielipiteelleni taiteen tekijöiden tukemisen tarpeesta esittelen tilauksesta mielelläni omaa taiteellisen työskentelyn nykytilaani, myyn teoksiani ja hengentuotteitani ja otan vastaan kaikenlaisia positiivisia materiaalisia, henkisiä, emotionaalisia ja muita vastaavia tunnustuksen osoituksia ja hyvän tahdon eleitä kuten rahalahjoituksia. Tervetuloa tukemaan, yhteystiedot löytyvät täältä.- just realized ... - 33 -   

| Tiina Hölli Suomen Kuvataiteen päivänä 10.7.2017 |

was originally written and published by © 2017 Tiina Hölli on Moon Day 10.7.17 11:17

in her blog A I R  B O R N E  in www.tiinaholli.weebly.com


Tiina Hölli  [ Holli ]  
Finnish contemporary visual artist, curator and writer

lives and works mainly in Finland.

 

Lately Tiina Hölli has been focusing on trying to capture in a photo the changing color tones of "Limone" -

a painting from 2005, which she restored 2017, and which is now for sale in Saatchi Art for 5.410 USD.

If you are interested in obtaining a unique piece from Tiina Hölli, well - this is it.

Read more :

[    last train to central & that's it i quit    ]

Chas ✌️ Wyatt Jul 10, 2017 · #3

User removed

+1 +1
Tiina Holli Jul 10, 2017 · #2

PS. Chas ? @Chas ✌️ Wyatt I mentioned you in my original blog post : )
http://tiinaholli.weebly.com/airborne/-of-interest-kuvataiteen-paiva-107

+1 +1
Tiina Holli Jul 10, 2017 · #1

Thank you Chas ! @Chas ✌️ Wyatt I am glad you are contributing here ! This post is mainly aimed at my Finnish readers, or maybe even more published here in order to convince one particular anonymous suspicious grouch that I actually have a blogging activity outside my own website's blog ( you guessed right ... that grouch would be me ) and the post is about ... hmmm in fact now that I should summarize the topic, I find it not too easy. Happens to me often about my own writings. Okay happens to me often in general : )

So ... as interpretation this is a multi-layered hidden lifestyle propaganda and a political statement and an emotional confession about being one pissed off but yet on-off-balanced individual visual artist juggling in this (art) world closing 60 telling Finnish people that they can make an appointment and come at my studio and buy lots of fabulus works directly from me and at the same time get to know an extraordinary personality (me) and a unique artist who once again is dreaming planning and almost determined of having already back a proper steady artist studio space after a few years of drifting around ?

okay yes

maybe that about sums it up

+1 +1