Tiina Holli en suomeksi - in Finnish - about Finland - Suomi, Tiina Hölli : piirros / pv, Independent Fine Art Professionals Independent Fine Art Professional • Independent 8/2/2018 · 2 min de lectura · +100

Piirros/pv 8118 - 81118 - 032

piirros/pv 8118 - 81118 - 032

Oikein hyvä maalauspäivä ja maalausvalo. Muutamassa tunnissa maalasin eilistä työtä siitä eilisestä vaiheesta eteenpäin tuohon ylläolevaan vaiheeseen, ja lyhyillä kuivumistauoilla jopa kuvasin välivaiheet jiihaa. Ja kaiken huipuksi koko ajan maalatessani tiesin, että olen maalaamassa geishaa joka on valmis kaksintaisteluun, mutta en halunnut sellaista teosnimeä, ja tämä on todella harvinaista ettätietää mitä maalaa, mutta koska tässä viimeisessä vaiheessa olinkin onnistunut poistamaan maalauksesta geishan sulouden ja jäykistämään olkapäät yläasentoon, kuin painavaa esinettä käsissään pitävällä kuningattaren portinvartijahahmolla, niin silloin tätä naputtamaan alkaessani tiesin jo nimenkin tälle ylläolevalle ainakin toistaiseksi viimeiselle versiolle, ja huvikseni tarkistin vielä google translatorista kirjoitetaanko readiness iillä vai yyllä ja kun tuli taas ihan absurdi lause niin tarkistin kaikki lauseen eri kirjoitusasut, sieltä saa yleensä ihan absurdeja vastauksia, ja siten löysin vahingossa ihan omantyyliseni suomenkielisen nimen teokselle voi kiitos tämä oli ihan huippua en ollut uskoa tsäkääni kuinka voi olal mahdollsita että google translatorissa on tuollainen sana :

Stuck in this heavy readiness [19:42] Juuttunut tähän raskasvalmiuteen

I am bored, stuck and asleep in this heavy readiness
Olen kyllästynyt, jumissa ja unessa tässä raskaassa valmiudessa
bored, stuck and asleep in this heavy readiness
kyllästynyt, jumissa ja unessa tässä raskaassa valmiudessa
Bored, stuck and asleep in this heavy readiness
Kyseinen raskas valmius kyllästyi, juoksi ja nukkui

Sitten aloin editoida kuvia ja chättäillä melko kiihkein äänenpainoin erään minulle aivan erityisen rakkaan ihmisoletetun kanssa, olen kuulemma roolimalli, en halua olla roolimalli, olen ihan oikea uniikki autenttinen minä enkä mikään robotti ja sitten tuli pari muuta työhön liittyvää vastattavaa pyyntöä ja olisi tässä vähän muutakin rästissä, ja kuvien editointi alkoi venähtää, ja naputellessa ja kuvia editoidessa edelleen ajattelin, että koska en ehkä saa niitä kaikkia nyt valmiiksi - minulla on muutamia isompia kuvia välivaiheista, niin mitäs jos, taidankin postata niitä seuraavina päivinä yksitellen pääkuvana, koska nyt taitaa alkaa irrota jotain, maalaamisessa, oikeesti, ainakin jos keli pysyy hyvänä. Julkaisen alla kuitenkin ainakin yksin päin esitettynä välivaiheista sarjan, mutta kuten ehkä joku työskentelyäni seurannut tietääkin, niin tarkastelen teoksiani eri vaiheissa monelta eri suunnalta, noudatan 4-sivun sääntöä muistaessani, no aina, yleensä, jotensakutensakin aina, ellei tapaus tunnu ihan selvältä yhteen suuntaan, mikä on aika harvinaista. Minulle.

Aamulla herätessä mietin, että nyt on aika lopettaa julkaiseminen, tämän sähköisen välineen ja valon ja värinän takia, ja että alan kääntää aikatauluani, ja en vastaa viesteihin enää, ja on aika paneutua maalaamiseensa, mutta heti perään ja nyt tämän päivän jälkeen uudestaan tulee varmuus, että pystyn tähän, olen multi, että kenties minun pitäisi kokeilla tätä tänä vuonna näin, on energiaa tähän, sisällyttää tämä konetyö tähän sittenkin vielä ainakin jonkin aikaa, mutta onko se itsensäpettämistä ja kuinka paljon energiaa olisikaan ilman tätä hajottamista, ja sitten tajusin että entäs jos juuri tämä ajatusvirran purku käsien liikeradan sormien päätepisteiden kautta näppäimistöltä ulos onkin ollut se puhdistava, prosessia nopeuttava toimi edellisvuosien käsinkirjoittamisten lisänä, nyt, ja tässä vuotaa ulos jotain sellaista mitä ei ole ennen vuotanut ? Joten päätin jatkaa tätä vielä jonkin aikaa, mikäs siinä, kokeilen tätä. Miksen. Sitä paitsi kuka näistä minun maalauksistani edes on kiinnostunut paitsi minä itse ? Itseänihän varten, oman energiankäyttöni puhtauttamiseksihan minä tässä toimin. Joten voin kokeilla. Kyllä.

En kuunnellut mitään, tai ehkä jotain mutta en nyt muista. Joo jotain aivan kamalia marsseja tuli päivällä jossain vaiheessa radiosta. Rakkaussanailu jatkuu, kokoajan aaltoillen äärestä toiseen, ja se vie mutta myös puskee ulos energiaryöpyn mukana jotain, nyt tuon tuossa välivaihekuvineen, editointeineen nimineen kaikkineen, tämän ajatusvirran, ja nyt se tuli, sain halun julkaista tässä megapostina kaikki välivaihekuvat samantien, koska huomenna on uusi päivä, minulla on rakkaus, minulla on voima, minulla on voimakkaita emootioita, minulla on sensitiivisyys, ja ei tämä vielä tästä tyhjene, täältä kyllä pesee ja huuhtelee.

Short summary in English : painted on today yesterday's work.

Original Post -
STUCK IN THIS HEAVY READINESS | JUUTTUNUT TÄHÄN RASKASVALMIUTEEN
https://tiinaholli.weebly.com/drawing-day-8118-81118-piirros-pv/piirrospv-8118-81118-032
Post in beBee
https://www.bebee.com/producer/@tiina-holli/piirros-pv-8118-81118-032
Post in Facebook
https://www.facebook.com/tiina.holli.art

© 2018 Tiina Hölli

Original drawings of the series for sale 300 € in TAIKO (some, and if someone should ask)

Experimental Diary Project in Finnish about a drawing and a handwriting / day as a tool to Rhythmics.

Tiina Hölli
Finnish contemporary visual artist, curator and writer

lives and works mainly in Finland

www.tiinaholli.weebly.com


Tiina Holli 10/2/2018 · #3

#2 tanks kuul duud PD my mään

0
Pascal Derrien 9/2/2018 · #2

#1 kool paintings me thinks :-)

+1 +1
Tiina Holli 8/2/2018 · #1

Short summary in English : painted on today yesterday's work.

+1 +1