Tiina Holli en suomeksi - in Finnish - about Finland - Suomi, Tiina Hölli : piirros / pv Independent Fine Art Professional • Independent 10/2/2018 · 2 min de lectura · ~100

Piirros/pv 8118 - 81118 - 034

piirros/pv 8118 - 81118 - 034

A A AAAHH.

Huh kun helpotti. Valo tasoittui. Mutta toisaalta hämärsi juuri sen verran, että palattiin takaisinpäin pari päivää.

Short summary in English :
First day that I had to do this. Transparent snowshades in the windows, for example bubble wrap helps a painter from getting sharp reflections coming from the Northern winter's bright white sky, and the sharp light reflecting from the snow outside, and later in the spring from the direct sharp sunshine. Commonly used are also archment paper and bakery paper. With big studio windows, I use thin, white frost covers for plants, they are large enough to cover high windows.


Koko valkotaustaisten kokoelma alkaa olla tässä, voi olla että löytyy varastosta vielä jotain vanhaa alkua. Tiedän, että kirjoitin ihan juuri äsken Stugani Skuganin sivulla, että olen ihan kypsä koko sarjaan, mutta jotenkin nämä nyt vaan tulivat ensin käsittelyyni. Vasen Helmikuu : Komposti ja kasvihuone | February : Compost and greenhouse on valmis, ja arvelen tuon etualan tummanpunaisen, jota luulin Toukokuuksi, sitten Huhtikuuksi, ja sitten SE EI OLLUTKAAN VIELÄ VALMIS, ja eilen sille tapahtui se VALKOISEN TAUSTAN KATASTROFI - piirros/pv 024, piirros/pv 027, piirros/pv 028, piirros/pv 033, valmistuvan huomenna. Tässä kuvassa se on ennen tänäistä muutostyötä. Kuvassa sen takana piilottelee piirros/pv 024 kirkkaan ruosteenpunainen KUUNPIMENNYS JA VALAISTUS, jolla ei ole vielä nimeä, ja tänään viimeistelin oikealla olevan Tammikuu : Liiteri näkyy katolta piipun takaa  | January : When on the roof one can see the woodshed from behind the chimney ja tässä jonain päivänä kai käyn loppujen kahden kimppuun eli Heinäkuu : Sadekausi kellarissa  |  July : Monsoon in the basement ja Heinäkuu : Sulata pakastin klo 10  |  July : Defrost the freezer at 10 a.m. Ja sitten on vielä sekalainen valikoima värikkäämpiä alkuja tutkimatta.

Tämän tummanpunaisen kanssa kävi sillä tavalla, että alkoi harmittaa k