Tiina Holli en suomeksi - in Finnish - about Finland - Suomi, Tiina Hölli : piirros / pv Independent Fine Art Professional • Independent 13/2/2018 · 2 min de lectura · +200

Piirros/pv 8118 - 81118 - 037

piirros/pv 8118 - 81118 - 037 Eka oikea duunikuva asianmukaisin tekstein varustettuna.

[ Note : oikeanpuoleinen lisätty 2018-02-14 22:30 päivän uurastuksen jälkeen, ja sanonpa vaan että tämä ei ole kyllä mikään helppo homma heikkohermoisille tämä. ]

Piirros- tai luomistyö tänään oli tämän vanhan teoksen jälleen kerran uudestaan valokuvaustyö lumenluomistyön  jälkeen. Henkisesti yli siitä eilisestä pimeydestä, ja tänään ei satanut lunta, joten lumitöiden jälkeen pääsin kuvaamaan ulkona, ja tässä on editointitulos. Tämä teos vuodelta 2012 ihan varmana lähtee Kaapelille ainakin, kun siitä on nyt oikeahkon värinen kuvakin ladata ilmoittautumiseen - valkoinen on tietysti oikeasti valkoisempaa, kermanvalkoista, ja kirkkaankeltaisen aurinkoa mallaavan  elementin ympärillä on vaaleanpunaista. Oikeat luomistyöt ovat edelleen täysin pysähdyksissä, paperisodat kesken, yksi emotionaalinen juttu vaiheessa, sähköposti pukkaa lisää velvotteita päivittäin, turhautumiseni hipoo ja siilinkiä, ja kiljuin täällä tänään jo ääneen että voi jumalauta mitä tää on taas hä. Mutta miten voi olla mahdollista, että näin käy joka ikinen vuosi vaikka miten ennakoin tai en ennakoi tai teen ihan mitä vaan. En vaan ymmärrä. Minun on ihan oikeesti oikeesti pakko saada maalaamiseen siihen tarkoitettu työhuone, ei tästä muuten tule mitään. Tämähän on aivan naurettavaa. Ero sekä konkreettisissa että henkisissä tuloksissa on selvä, kun vertaan maalausperiodien työskentelyäni niinä vuosina, kun oli erillinen työhuone käytössä, niihin vuosiin, kun työhuoneena toimi vain epämääräisesti osa asuntoa, tai kuten nyt, kun koko asunto on yhtä työhuonetta ja varastoa, ja siirtelen vähän pensselikippoja sivuun tiskipöydältä kun alan keittää soppaa.

Short summary in English : still some obstacles but at least this work will be in the sales event in March.


Kuuntelin Radio Yle 1:stä ihailemani Pasi Toiviaisen toimittaman Tiedeykkösen uusinnan viime marraskuulta. Siinä oli muutama niin loistavasti sanottu kohta, että tein muistiinpanoja - ja muistan kirjoittaneeni samat lauseet ylös viimeksikin. Lähinnä nyt illalla muistuu mieleen ajatus, että universaalisti yleistetään koko ihmiskunta ja sen kehityskulku tietynlaiseksi muutaman pölvästin valkoihoisen länsimaisen keski-ikäisen miehen tekosiin vastentahtoisesti ja mielipidettämme kysymättä osallistumisemme perusteella, vaikka vaihtoehtoisia, kestäviä elämäntapoja on ollut olemassa koko ajan, ja yhä eri puolilla maapalloa kestävästi elellään, ja tämmöinen ylimielinen suhtautuminen juuri estää noteeraamasta niitä vaihtoehtoisia malleja elää ja toimia täällä.

Tiedeykkönen : Antroposeeni, uusi geologinen aikakausi, on alkanut – nyt ihminen mullistaa maapalloa
"
Ihmisen vaikutus ympäri maapalloa on jo kauan ollut niin voimakasta, että planeettamme katsotaan siirtyneen kokonaan uuteen geologiseen aikakauteen. Ihminen muokkaa planeettaansa nyt enemmän kuin muut luonnonvoimat yhteensä, ja jättää siitä myös pysyvät jäljet. Koska geologiset aikakaudet määritellään ja ajoitetaan maapallon kivikuoren kerrostumien perusteella, uuden aikakauden alkuhetkeksi on ehdotettu 1950-lukua. Tuolloin muun muassa lukuisat ilmakehässä tehdyt ydinkokeet jättivät kivikuoreen ainutlaatuiset, säteilevät jälkensä.
Eri tieteenalojen välillä antroposeenista on syntynyt muheva kiista. Esimerkiksi ihmistieteilijöiden mukaan alkuperäiset ehdotukset aikakauden alkuhetkestä eivät auta ymmärtämään itse ilmiön syitä. Siksi ne eivät myöskään voisi johtaa kestäviin ratkaisuihin. Tarjolle onkin annettu kokonaan uusia nimiä koittaneelle aikakaudelle. Ehkä sen pitäisikin olla vaikkapa kapitaloseeni tai angloseeni?
Mistä siis uudessa aikakaudessa on kyse? Mistä se kertoo ja mikä on sen merkitys? Pasi Toiviaisen haastateltavina ovat paleontologi Jussi T. Eronen ja historiantutkija Tero Toivanen. "
https://areena.yle.fi/1-4232458


Original Post - SIIS MITEN VOI OLLA MAHDOLLISTA ETTÄ JOKA VUOSI KÄY NÄIN VAIKKA MITEN PÄIN TEKEE
https://tiinaholli.weebly.com/drawing-day-8118-81118-piirros-pv/piirrospv-8118-81118-037
Post in beBee
https://www.bebee.com/producer/@tiina-holli/piirros-pv-8118-81118-037
Post in Facebook
https://www.facebook.com/tiina.holli.art

© 2018 Tiina Hölli

ALL POSTS

Original drawings of the series for sale 300 € in TAIKO (or some place, or some, and if someone should ask)

Experimental Diary Project in Finnish about a drawing and a handwriting / day as a tool to Rhythmics.

Tiina Hölli
Finnish contemporary visual artist, curator and writer

lives and works mainly in Finland

www.tiinaholli.weebly.com


Tiina Holli 15/2/2018 · #5

( Having some white balance issues. )

0
Tiina Holli 15/2/2018 · #4

Added 2018-02-15 another edited version of the same painting. Not yet quite there though. Studying continues.

0
Tiina Holli 14/2/2018 · #3

#2 thank you dearly Ignacio Orma, this was a refreshing opinion :D

+1 +1
Ignacio Orna (Nacho) 14/2/2018 · #2

Terrible.

+1 +1
Tiina Holli 13/2/2018 · #1

Short summary in English : still some obstacles but at least this work will be in the sales event in March.

+2 +2