Tiina Holli en suomeksi - in Finnish - about Finland - Suomi, Tiina Hölli : piirros / pv Independent Fine Art Professional • Independent 14/2/2018 · 2 min de lectura · ~100

Piirros/pv 8118 - 81118 - 038

piirros/pv 8118 - 81118 - 038

Ihana valoisa valo, vaikka taivas onkin yhä täydessä tummassa pilvessä, ja lempeä kostea +3°C, ja kuitenkin koko valoisa päiväni meni tyhjään ilmaan potkimisessa, ulkomaailman häiriöille raivoamisessa ja pakollisissa kaikenlaisissa muissa työhuone- ja ei-työhuonetöissä mutta ei itse maalaamismaalaamisessa suoralla raa'alla energialla, käsin kirjoittamisessa, tai ei edes yhden pikkuisen piirroksen piirtämisessä, ei edes meditoimisessa, tai pakollisessa hiljentymisessä. Suoraan sanottuna ottaa raskaasti pattiin, mutta minkäs teet, eteen työnnettävät työt on vaan nyt tehtävä nopeasti edestä pois, ja toivottava että seuraavina päivinä on vielä tämä valo.

Mutta nyt on jo käynyt harvinaisen selväksi, ihan kuin se ei olisi ollut tiedossani jo ennestäänkin, mitkä ovat ne elementit elämässäni, jotka saavat minut harhautumaan siitä, mitä TODELLA haluan, syöksyllä, tehdä, syöksyä tekemään. On niin raastavaa, niin hermoja ja mieltä repivää, suitsia itsensä taas takaisin kasaan sieltä jonne oli jo mennyt laajenemaan ja voimistumaan ja taas takaisin pieneksi ja rationaaliseksi suorittajaksi, tehokkaaksi ja järkeväksi, että pitääkin tulla kohdalle nyt juuri tehtäviä, joiden kanssa en muutoin juurikaan vitkuttelisi vaan hoitaisin ne suitsait alta pois, mutta nyt juuri niiden hoitaminen on tervaa, jokin häiritsevä pikkujuttu vie viikon, se repii, se on kaikki pois maalausenergiastani tuhatkertaisesti joka päivä viikon ajan normaalin puolituntisen sijasta. Tajuan tässä todistavani taas kerran, miten minun tulee työskennellä, ja se tapa ei todellakaan ole tämä tapa, tällä tavalla hajottaa huomiota eestaas eestaas joihinkin sekalaisiin ulkopuolelta eteeni heiteltäviin tehtäviin - vaikka ne varsinaiset hajottavat tekijät tulisivat itseni sisältä, olisivat emotionaalisia reaktioita ulkopuolelta tuleviin tekijöihin, ja normaalisti osaisin suhteuttaa ajankäyttöni ja reaktioni niihin, mutta katsottuna tästä tähän hetkeen varastoidusta ja kohdistetusta varsinaisesta luovasta vulkaanoenergiasta, ne ovat kohtuuttomia - on kohtuutonta psyykata itsensä viikkoja täyteen intohimoon ja latukondikseen, ja sitten, sen sijaan, terävällä äkkikäännöksellä lähteäkin leikkimään hillitysti oman itsensä sihteerikköä, täyttää lomakkeita virheettömästi ja osata tehdä välttämättömiä valintoja ja päteviä päätöksiä, ja äkkikäännöksellä heti aloittaa uudestaan se intohimon nostatus, alkaa kaikki latukuntobuustaus taas alusta. Kaikkeen ei voi varautua, kaikkea ei voi ennakoida, joten ihan kaikesta ei voi vain ruoskia itseään, mutta voi miten paljastavaa tämmöinen tapahtumaketju elämässä aina on. Vuoronperään itkua, naurua, hulluuskohtauksia, ja kylmää päättelykykyä.

Kuuntelin aamupäivällä useamman global earth quake forecasts todistaen tragedy in Smithsonian's volcano descriptions, opiskelin päivän kansainvälistä politiikkaa, odotin turhaan puhelinsoittoja, ja saan varmaan turhaan odotellakin joten päätin lopettaa koko touhun, ja kuuntelen illalla Yle Radio 1:stä Pariisissa äänitetyn kertaluonteisen konserttilähetyksen.

dutchsinse :
2/12/2018 -- New M6.0+ swarm in West Pacific -- Silent zones set to move this week -- Be on watch

https://youtu.be/keLS04P0Frw

Yle Radio 1 : Brysselin kone :
Miten EU:n kannattaa suhtautua Turkin mahdolliseen EU-jäsenyyteen,
vanhempi tutkija Toni Alaranta

"Turkki ei halua katkaista EU-jäsenyysneuvotteluja, mutta miten EU:n kannattaisi nyt suhtautua Turkin mahdolliseen EU-jäsenyyteen ja nykykehitykseen ja miten sen olisi ehkä kannattanut Turkkiin aiemmin suhtautua. Entä kuinka sotatoimet Syyrian puolella ovat vaikuttamassa EU:n ja Turkin väleihin. Keskiviikkona klo 10.00 lähetettävässä Brysselin koneessa haastateltavana on vanhempi tukija Toni Alaranta Ulkopoliittisesta instituutista. Ohjelman toimittaa Maija Elonheimo."
https://areena.yle.fi/1-4326794

Yle Radio 1 : Konserttilavalla Ranskan kansallisorkesteri 
kesto 1 h 10 min, vain suorana. Lähetys alkaa tänään klo 20.50, Yle Radio 1
Ohjelma ei ole kuunneltavissa lähetyksen jälkeen.
Joht. Emmanuel Krivine, sol. Martha Argerich, piano, ja Sarah Nemtanu, viulu.
Maurice Ravel : Konsertto pianolle ja orkesterille G-duuri.
Nikolai Rimski-Korsakov : Sheherazade.

Äänitetty 5.10.2017 Pariisin radiotalon konserttisalissa.
https://areena.yle.fi/1-4326813

Short summary in English : still some obstacles and working on ordinary chores.

Original Post - SIIS MITEN VOI OLLA MAHDOLLISTA ETTÄ JOKA VUOSI KÄY NÄIN VAIKKA MITEN PÄIN TEKEE 2
https://tiinaholli.weebly.com/drawing-day-8118-81118-piirros-pv/piirrospv-8118-81118-038
Post in beBee
https://www.bebee.com/producer/@tiina-holli/piirros-pv-8118-81118-038
Post in Facebook
https://www.facebook.com/tiina.holli.art

© 2018 Tiina Hölli

ALL POSTS

Original drawings of the series for sale 300 € in TAIKO (or some place, or some, and if someone should ask)

Experimental Diary Project in Finnish about a drawing and a handwriting / day as a tool to Rhythmics.


Tiina Holli 14/2/2018 · #1

Short summary in English : still some obstacles and working on ordinary chores.

0